JRL

 

СВЕТОВНИЯТ ФЕНОМЕН В БРЪСНАРСТВОТО Е ТУК СЪС СВОЕТО ПЪРВО ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ!

 

"JRL Е ПОСВЕТЕНА НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА БЮТИ И БАРБЪР ИНДУСТРИЯ. ОЩЕ ОТ ДЕБЮТА НА НАШИЯ ПЪРВИ СЕШОАР, НИЕ ВИ ПРЕДОСТАВЯМЕ НАЙ-СЪВРЕМЕННИТЕ ПРОДУКТИ И ТЕХНОЛОГИИ И СЕ ГОРДЕЕМ С ФИНАТА ИМ ИЗРАБОТКА И ФУНКЦИОНАЛНИЯ ДИЗАЙН. РАБОТЕЙКИ С РЕВОЛЮЦИОННИ МАТЕРИАЛИ, НИЕ СМЕ СПОСОБНИ ДА СЪЗДАВАМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИНСТРУМЕНТИ В БРАНША. НИЕ НИКОГА НЯМА ДА СПРЕМ ДА ПРАВИМ ИНОВАЦИИ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯМЕ ТЕХНОЛОГИЧНО НАЙ-НАПРЕДНАЛИТЕ ПРОДУКТИ"

 

Един от най-младите брандове в тази индустрия, JRL се развива със светкавични темпове и чрез изключително иновативните си продукти бавно, но сигурно настига конкурентни гиганти с десетилетия история и опит, като създателите на марката са твърдо решени да превземат и доминират световната сцена. Продуктите на JRL се отличават с неповторим дизайн и патентовани технологии, а за разлика от повечето компании в този бранш, марката залага на относително малък каталог, състоящ се от достъпни, но свръхпродуктивни уреди без директен аналог на пазара.

С фокус основно върху бръснарите и тотален успех на серията от машинки и тримери 2020, JRL разширява портфолиото си и вече предлага по-голям избор от сешоари, преси, маши и аксесоари с по-широко приложение и във фризьорството. През 2024г. марката ще ни предложи и няколко по-големи продукта за интелигентно и фунционално оборудване на салони.

 

Екипът на haircut.bg е първият официален вносител на JRL за България и е единствен есклузивен представител на марката за страната ни!
Искаме да Ви иформираме, че всички JRL продукти които са закупени извън нашия e-shop и дистрибуторската ни мрежа могат да са вероятен обект на нерегламентиран паралелен внос. Всички електроуреди JRL притежават уникален сериен номер с който са маркирани и за който е препоръчително да бъде изписан на гаранционната карта, получена с покупката на продукта. В случай, че серийният номер на Вашия продукт не съществува в нашата база данни с регламентиран от производителя внос за България, ние не можем да гарантираме произхода му или да Ви осигурим гаранционен сервиз в качеството ни на оторизиран представител. Благодарим за разбирането. 

марки
Подреди по
SEO от MySEO.bg