Продуктът е успешно добавен в количката
48,00 лв.

НОЖ JRL T-PRECISION GOLD EZ-GAP (SF08-G), ЗА ТРИМЕРИ FRESHFADE 2020Т и 2020Т-GOLD

  • Марка: JRL
  • Кат. номер: SF-08-G

Новият JRL T-PRECISION GOLD EZ-GAP е обновена версия на досегашния комплект фиксиран и подвижен нож на JRL (SF07-G). Съвместим e с модели 2020T-GOLD и 2020T.

Новият нож за тримери от серията FF2020T e с цялостно подобрена конструкция и нов революционен EZ-GAP механизъм за улеснена фина регулация, позволявайки Ви бързо и лесно да настроите височината на подвижния нож до прецизна абсолютна нула, без изобщо да го демонтирате и без да се налага да изравнявате фиксирания нож спрямо подвижния. Това е възможно със специалния инструмент за регулиране, който получавате в комплекта.Характеристики:
– Прецизен дизайн в зоните на контакт с косата
– Висококачествена неръждаема стомана с алуминиево покритие в златен цвят
– Възможност за регулиране на височината на подстригване до 0.0mm
– Цвят: златист

Цена:
Продуктовата цена важи за салони и професионалисти.

 

Екипът на HAIRCUT.BG е първият официален вносител на JRL за България и е единствен есклузивен представител на марката за страната ни!
Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.

Базова цена:48,00 лв.
Моля, изберете:
SEO от MySEO.bg