Продуктът е успешно добавен в количката
170,00 лв.

JRL ONYX SF PRO SHAVER - ПРОФЕСИОНАЛЕН ШЕЙВЪР

  • Марка: JRL
  • Кат. номер: SH2301

Изключително лек, супер тих (няма да повярвате колко!) и перфектно пасващ в ръката - така на кратко можем да опишем SH2301 SF Pro, първият шейвър на JRL.


Без съмнение, засега това е най-чаканият от бръснарите дебют на инструмент през 2024г. След повече от 7 години в бранша, компанията се реши да представи своя пръв продукт от този тип и не е изненада, че той е революционен.

Шейвърът SF Pro е от серията Onyx и има стилният черен dark-vibe дизайн като клипъра 2020C-B и сешоара FP2020H.

Сега за иновациите: SF Pro идва с голяма единична бръснеща глава (single foil) и патентована Magnetic Levitation технология - първият в света с такава. Казано по разбираем начин - ножът не е монтиран на пружини, а върху система с магнито съпротивление, която безконтактно го държи равно изправен и в непрекъснат плътен контакт с ултра-тънкото хипоалегренно фолио - дори когато уредът е изключен. Това гарантира постоянно супергладко бръснене с минимално усилие, без излишен натиск върху кожата и съответно без раздразнения.

Липсата на физически контакт чрез пружини забавя значително износването на компонентите в бръснещата глава - фактор, който неизменно се отразява на качеството на бръснене при традиционните шейвъри. 

Смяната на фолио или нож се осъществява чрез смяна на цялата глава като резервен консуматив - касета с 1 брой фолио 1 нож и магнитните компоненти. Очаквайте я налична в каталога ни в края на месец май.

 

Харатеристики:
- Революционна патентована Magnetic Levitation технология за свърхпрезизно бръснене, минимално износване и безшумно движение на компонените
- Мощен, но изключително тих мотор с ниво на шум под 60dB и скорост 8000rpm
- Батерия: Li-Ion
- LED индикатор за състоянието на батерията
- Удължено максимално време за работа без кабел: до 3 часа*
- Време за пълно зареждане: 2 часа
- Капак с магнитен клипс за бързо и плътно затваряне
- Тегло: 173гр. (без кабела)
- Работи с или без кабел
- Цвят: черен

Комплектът включва: 1бр. шейвър, 1бр. бръснеща глава, 1бр. зарядно устройство с адаптер, 1бр. четка за почистване

*зависи от начина на употреба и поддръжка на уреда, избор на начина на зареждане на батерията, както и от етапа на живот на батерията


Цена:
Продуктовата цена важи за салони и професионалисти.


Екипът на HAIRCUT.BG е първият официален вносител на JRL за България и е единствен есклузивен представител на марката за страната ни!
Искаме да Ви информираме, че всички електроуреди JRL притежават уникален сериен номер с който са маркирани и за който е препоръчително да бъде изписан на гаранционната карта, получена с покупката на продукта. В случай, че серийният номер на Вашия продукт не съществува в нашата база данни с регламентиран от производителя внос за България, ние не можем да гарантираме произхода му или да Ви осигурим гаранционен сервиз в качеството ни на оторизиран представител. Благодарим за разбирането.Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с:
- 12 месеца гаранция за юридически лица и при професионална употреба
- 24 месеца гаранция за физически лица.

Базова цена:170,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане
SEO от MySEO.bg