Продуктът е успешно добавен в количката
395,00 лв.

JRL ONYX KIT 3 - КОНТУРЕН ТРИМЕР И ШЕЙВЪР

 • Марка: JRL
 • Кат. номер: ONYX KIT 3

BUNDLE UP! Вземете новият JRL 2020T-B Onyx тример в комплект с JRL Onyx SF Pro шейвър на специална цена.

 

2020T-B

Нетърпеливо очакваният "по-малък брат" на тоталният хит 2020C-B ONYX е тук. Контурният тример 2020T-B е третият продукт с лейбъла ONYX и прави серията от машинка, шейвър и тример, завършена и пълноценна.

Подобно на 2020C-B, разликите в дизайна на новия тример спрямо предшественика му са минимални и едва забележими, и на пръв поглед са основно в цветовете.
Но и тук не трябва да оставяте външния вид да Ви заблуждава, защото под корпуса се крият редица подобрения под формата на технологични иновации и патенти, които правят тримера изключитело продуктивен, а задачата на конкурентите му в този ценови клас - много, много трудна.

 

Какви са подобренията:

 • Патентована Reset IQ Charge технология: 2020T-B ONYX идва със собствена настолна зарядна станция, която използва новата патентована технология на JRL - батерията на машинката Ви ще се зарежда винаги до 100% от капацитета си, дори и след дълготрайна употреба и много изминали зарядни цикли.
 • До 3.5 часа в режим на работа с 1.5 часа зареждане: Капацитетът на батерията осигурява до 210 минути непрекъсната работа със само 90 минути време за пълно зареждане.

 • Нов long-life мотор с много повече постоянна мощ: новото сърце на 2020T-B има 10W мощност и бие с впечатляващите 8200rpm

 • Нов SF09 EZ GAP All-Metal T-Precision Blade: напълно нов комплект детайлни суперостри фиксиран и подвижен нож, изцяло направени от лек и здрав метал за още по-бързо, прецизно и безшумно движение, без загряване на ножа - точната комбинация за перфектни контури.
  Откритият монтаж с 360° експозиция Ви позволява да контурирате и подстригвате без корпусът на тримера да пречи визуално.
  Както при SF08, и тук има zero-gap механизъм за пълно и лесно зануляване - можете да регулирате подвижния нож до пълна нула дори когато тримерът работи!

 

 • Комплект от 5 броя гребени: не на последно място - едно практично подобрение, което липсваше според обратната връзка от някои от Вас при стария модел 2020T, а именно - гребени


Харатеристики:

- Изключително тих long-life мотор с ниво на шум под 60dB, мощност 10W и постоянна скорост 8200rpm
- Патентована Smart-Clip технология, която следи съпротивлението на ножа по време на подстригване и регулира скоростта на мотора в постоянни стойности
- Детайлен All-metal T-Precision нож с черно покритие и 360° експозиция, изцяло направен от лек и здрав метал за още по-бързо, прецизно и безшумно движение, без загряване на ножа
- Регулиране на височината на подстригване в диапазон от 0.0mm до 0.5mm (чрез специален инструмент, включен в комплекта)
- Батерия: Li-Ion
- LED индикатор за батерията в осветлението на логото, в горната част на корпуса
- Максимално време за работа без кабел: до 3.5 часа*
- Време за пълно зареждане: 1.5 часа в стандартен режим на зареждане
- Тегло: 220 гр. (без кабела)
- Вградена кука за окачване с магнитно прибиране

Комплектът включва: 1бр. тример, 1бр. нож (комплект фиксиран и подвижен), 5бр. гребени за подстригване – 1.5мм, 3мм, 6мм, 8мм, 10мм, 1бр. Reset IQ Charge настолно зарядно устройство с адаптер, 1бр. четка за почистване, 1бр. смазочно масло, комплект инструменти за регулиране и предпазване на ножа.

*зависи от начина на употреба и поддръжка на уреда, избор на начина на зареждане на батерията, както и от етапа на живот на батерията


SF PRO Shaver

Изключително лек, супер тих (няма да повярвате колко!) и перфектно пасващ в ръката - така на кратко можем да опишем SH2301 SF Pro, първият шейвър на JRL.


Без съмнение, засега това е най-чаканият от бръснарите дебют на инструмент през 2024г. След повече от 7 години в бранша, компанията се реши да представи своя пръв продукт от този тип и не е изненада, че той е революционен.

Шейвърът SF Pro е от серията Onyx и има стилният черен dark-vibe дизайн като клипъра 2020C-B и сешоара FP2020H.

Сега за иновациите: SF Pro идва с голяма единична бръснеща глава (single foil) и патентована Magnetic Levitation технология - първият в света с такава. Казано по разбираем начин - ножът не е монтиран на пружини, а върху система с магнито съпротивление, която безконтактно го държи равно изправен и в непрекъснат плътен контакт с ултра-тънкото хипоалегренно фолио - дори когато уредът е изключен. Това гарантира постоянно супергладко бръснене с минимално усилие, без излишен натиск върху кожата и съответно без раздразнения.

Липсата на физически контакт чрез пружини забавя значително износването на компонентите в бръснещата глава - фактор, който неизменно се отразява на качеството на бръснене при традиционните шейвъри. 

Смяната на фолио или нож се осъществява чрез смяна на цялата глава като резервен консуматив - касета с 1 брой фолио 1 нож и магнитните компоненти. Очаквайте я налична в каталога ни в края на месец май.

 

Харатеристики:
- Революционна патентована Magnetic Levitation технология за свърхпрезизно бръснене, минимално износване и безшумно движение на компонените
- Мощен, но изключително тих мотор с ниво на шум под 60dB и скорост 8000rpm
- Батерия: Li-Ion
- LED индикатор за състоянието на батерията
- Удължено максимално време за работа без кабел: до 3 часа*
- Време за пълно зареждане: 2 часа
- Капак с магнитен клипс за бързо и плътно затваряне
- Тегло: 173гр. (без кабела)
- Работи с или без кабел
- Цвят: черен

Комплектът включва: 1бр. шейвър, 1бр. бръснеща глава, 1бр. зарядно устройство с адаптер, 1бр. четка за почистване

*зависи от начина на употреба и поддръжка на уреда, избор на начина на зареждане на батерията, както и от етапа на живот на батерията

 

Цена:
Продуктовата цена важи за салони и професионалисти.


Екипът на HAIRCUT.BG е първият официален вносител на JRL за България и е единствен есклузивен представител на марката за страната ни!
Искаме да Ви информираме, че всички електроуреди JRL притежават уникален сериен номер с който са маркирани и за който е препоръчително да бъде изписан на гаранционната карта, получена с покупката на продукта. В случай, че серийният номер на Вашия продукт не съществува в нашата база данни с регламентиран от производителя внос за България, ние не можем да гарантираме произхода му или да Ви осигурим гаранционен сервиз в качеството ни на оторизиран представител. Благодарим за разбирането.Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с:
- 12 месеца гаранция за юридически лица и при професионална употреба
- 24 месеца гаранция за физически лица.

Базова цена:395,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане
SEO от MySEO.bg