Продуктът е успешно добавен в количката
319,00 лв.

JRL ONYX FRESHFADE 2020C-B - ПРОФЕСИОНАЛНА МАШИНКА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ

  • Марка: JRL
  • Кат. номер: 2020C-B

JRL FF2020C-B ONYX е дългоочакваният нов клипър на компанията, за който имаше редица слухове и въпроси още в началото на 2023. След доста тийзъри и публикации по темата, JRL обяви неговия дебют едва есента, но за сметка на това бързо го превърна в тотален международен бестселър.

Въпреки че на външен вид машинката прилича изключително много на своя предшественик, тя идва с набор от много сериозни технически подобрения, които - независимо от спекулациите - в крайна сметка не са се отразили на цената, защото брандът изненадващо ни предоставя един уред от премиум клас на открито достъпна цена.

Спрямо техническите характеристики които предлага и сравнен с инвестиция в подобен актуален модел на конкурентни брандове като BaByLissPro, Andis и StyleCraft, JRL открито отправя заявка за най-добър клипър на 2023 с ONYX - и ако следите влогове и публикации от световноизвестни в бранша професионалисти от Северна и Латинска Америка и европейски държави с висока бръснарска култура като Холандия и Великобритания, ще разберете че може би това наистина е така и пред Вас стои най-добрата машинка на пазара в момента.

Накратко за подобренията:

  • Патентована Reset IQ Charge технология: ONYX идва със собствена настолна зарядна станция, която използва напълно нова за индустрията технология - батерията на машинката Ви ще се зарежда винаги до 100% от капацитета си, дори и след дълготрайна употреба и много изминали зарядни цикли.
  • До 5 часа в режим на работа: За да направи работата Ви още по-приятна, ONYX има нова батерия която осигурява до 5 часа работа с едно зареждане.

  • Повече постоянна мощ: по-висока втора скорост от 7500rpm

  • ONYX Fade Precision Blade: напълно нов комплект фиксиран и подвижен нож от японска стомана с алуминиево покритие в черно, за още по-лесно постигане на така желаните презицни и чисти Fade визии.


Харатеристики:

- Революционна патентована Stay-Cool технология за предпазване на ножа от загряване, която го запазва хладен за по-дълго време в сравнение с повечето модели с подобни технически характеристики
- Изключително тих роторен мотор с ниво на шум под 60dB и с 2 скорости, независими от капацитета на батерията: 6000rpm и 7500rpm
- Патентована Smart-Clip технология, която следи съпротивлението на ножа по време на подстригване и регулира скоростта на мотора в постоянни стойности
- Механизъм с усъвършенствана технология за фиксиране и заключване позицията на регулиращия лост
- Регулиране на височината на подстригване в широк диапазон от 0.5mm до 3.5mm (без монтиран гребен)
- Фиксиран нож 45mm JRL Onyx Fade Precision
- Батерия: Li-Ion
- 2 LED индикатора за батерията - цифров зад долната част на панела и светлинен, в осветлението на логото в горната част на корпуса
- Удължено максимално време за работа без кабел: до 5 часа*
- Време за пълно зареждане: 3 часа в стандартен режим на зареждане, 5 часа в режим Reset IQ Charge
- Тегло: 286 гр. (без кабела)
- Вградена кука за окачване с магнитно прибиране

Комплектът включва: 1бр. машинка, 1бр. нож (комплект фиксиран и подвижен), 10бр. гребени за подстригване – 1.5мм, 3мм, 4.5мм, 6мм, 10мм, 13мм, 16мм, 19мм, 22мм и 25мм, 1бр. Reset IQ Charge настолно зарядно устройство с адаптер, 1бр. четка за почистване, 1бр. смазочно масло, 1бр. мини отвертка за регулиране, 1бр. инструмент за регулиране и предпазване на ножа.

*зависи от начина на употреба и поддръжка на уреда, избор на начина на зареждане на батерията, както и от етапа на живот на батерията


Цена:
Продуктовата цена важи за салони и професионалисти.


Екипът на HAIRCUT.BG е първият официален вносител на JRL за България и е единствен есклузивен представител на марката за страната ни!
Искаме да Ви информираме, че всички електроуреди JRL притежават уникален сериен номер с който са маркирани и за който е препоръчително да бъде изписан на гаранционната карта, получена с покупката на продукта. В случай, че серийният номер на Вашия продукт не съществува в нашата база данни с регламентиран от производителя внос за България, ние не можем да гарантираме произхода му или да Ви осигурим гаранционен сервиз в качеството ни на оторизиран представител. Благодарим за разбирането.Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с:
- 12 месеца гаранция за юридически лица и при професионална употреба
- 24 месеца гаранция за физически лица.

Базова цена:319,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане
SEO от MySEO.bg