JRL FORTE PRO 2020H - ПРОФЕСИОНАЛЕН УЛТРАЛЕК СЕШОАР ЗА КОСА С БЕЗЧЕТКОВ МОТОР

  • Марка: JRL
  • Кат. номер: FP2020H
Цена: 375,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

JRL FP2020H e върховият модел в линията сешоари на марката и следва изчистения футуристичен дизайн на серията продукти с лейбъла JRL 2020.
Именно неговата форма, в комбинация с много лекия корпус дават невероятна ергономичност и баланс при работата със сешоара и това е едно от основните силни предимства, което го отличава от конкуренцията.

Сешоарът има интелигентна електроника, мощен безчетков мотор с генератор на йони и изключителен анти-фриз ефект за бързо и щадящо косъма изсушаване, като в допълнение на функцията за самопочистване, има и демонтируем двоен филтър, който лесно може да свалите и измиете с вода.


Харатеристики:
- Ултралек, ергономичен и футуристичен дизайн
- Дигитален безчетков Forter Pro мотор с дълъг експлотационен живот, скорост до 100000 оборота в минута и високо налягане на въздушния поток, за бърз и щадящ косата процес на изсушаване
- Две степени на мощност: 1900W - 2150W (европейската версия на модела има по-силен нагревател в сравнение с американската, която е 1850W)
- Ниво на шума: 78dB
- Филтър с двустепенна защита и демонтируема задна решетка за ежедневно лесно почистване, която може да се измива с вода - редовното почистване осигурява още по-дълъг и безпроблемен живот на мотора
- Генератор на йони: елиминира статичното електричество и оставя косата блестяща и гладка
- Memory функция, която запазва избраната работна конфигурация
- LED индикатор в логото на корпуса, сигнализиращ при нужда от почистване
- 3 скорости
- 3 температурни режима
- Бутон за заключване на избран работен режим
- Бутон за моментална струя студен въздух
- Функция за самопочистване на мотора
- Тегло: 320гр. (без кабела)
- 2 броя концентратора за различни видове стайлинг на коса и брада и 1 брой дифузер, включени в комплекта
- Кабел с дължина 3.5 метра
- Цвят: матово черно

Проектиран в САЩ, произведен в Китай.


Цена:
Продуктовата цена важи за салони и професионалисти.

 

Екипът на HAIRCUT.BG е първият официален вносител на JRL за България и е единствен есклузивен представител на марката за страната ни!
Искаме да Ви информираме, че всички електроуреди JRL притежават уникален сериен номер с който са маркирани и за който е препоръчително да бъде изписан на гаранционната карта, получена с покупката на продукта. В случай, че серийният номер на Вашия продукт не съществува в нашата база данни с регламентиран от производителя внос за България, ние не можем да гарантираме произхода му или да Ви осигурим гаранционен сервиз в качеството ни на оторизиран представител. Благодарим за разбирането.

 

Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с:
- 12 месеца гаранция за юридически лица и при професионална употреба
- 24 месеца гаранция за физически лица.

Купи на изплащане
SEO от MySEO.bg