HIKARI STAR COSMOS - РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ФРИЗЬОРСКИ НОЖИЦИ

  • Марка: HIKARI
  • Кат. номер: 123
Цена: 1 670,00 лв.

Забележка: STAR Cosmos се доставя по индивидуална поръчка със срок за изработка и доставка. Препоръчваме да Ви предоставим мостра от модела, която може да изпробвате и персонализирате преди покупката, като така Ви гарантираме максимално точният избор на модел и размер.


Професионални японски фризьорски ножици Hikari Star Cosmos, ръчно изработени от най-висок клас кована стомана с примес на Молибден.

Star Cosmos е фаворитът и най-продаваният модел сред клиентите на Hikari в глобален мащаб. Освен универсални дизайн и приложение, моделът предлага изключителна острота с висока устойчивост на износване, постигнати чрез използване на рядката стомана с молибденов примес, специално обработена термично при ниско налягане.

Както при всички модели Cosmos, Star включва отличителните технологии на Hikari - остриетата Precision Convex и механизма за плавно движение и меко затваряне, предотвратяващ триенето и износването на остриетата, който е монтиран двустранно тук.


Характеристики: 
– Ергономични дръжки с aсиметричен дизайн  
– Режещи рамене Hikari Precision Convex Edge
– Фиксирано палче за опора на пръстите
– Двустранна система за плавно движение на раменете и меко затваряне с вграден във вътрешната страна на двете рамене механизъм, направен от специално разработена индустриална смола Rulon. Редуцира триенето и ефекта на износване на остриетата
– Сплав от калена и ръчно кована стомана с Молибден
– Размер: 5.5" / 6.0'' (продуктовите снимки са за всеки един размер в съответния ред)


Произведени в Япония. Производственият процес на Hikari съчетава материали от най-високо качество с върхови технологични похвати, което гарантира изключително дълъг живот на инструментите. Ако се грижите правилно за Вашите Hikari ножици, те могат да Ви служат вярно и безпроблемно за период от порядъка на 20-25 години или повече.Всички ножици Hikari са изцяло и само ръчно изработени в Япония, като процесът по създаването на всеки чифт отнема до три месеца и минава през ръцете на редица опитни майстори, специално обучавани в продължение на години.
Специално подбраната стомана минава през многократно вакуумно топлинно закаляване, което гарантира издръжливост и дълъг живот на остриетата, след което се кове ръчно, като се използват традиционни японски похвати по които са изковани самурайските мечове Катана - древна технология, изискваща върховно майсторство и много търпение.

Уникалните Precision Convex Edge остриета, изобретени от Hikari, революционизират концепцията за острота и точност при рязане на косата. Те съчетават изпъкнало външно острие с вдлъбнато вътрешно острие, като и двете са полирани на ръка до остротата бръснач. При затваряне, остриетата осъществяват контакт едно с друго единствено в най-крайната си точка - тази на рязане. Те нямат назъбвания, конвенционално скосяване или шлайфане на външния ръб, което прави ножиците Hikari най-прецизните в света.

Ако желаете да научите повече за елитния японски бранд Hikari преди да изберете продукт, или да заявите пълния продуктов каталог на марката заедно с ценова оферта, може да се свържете с нас на посочените в раздел "Контакти" телефонни номера или да отправите запитване по e-mail. Ние ще Ви консултираме, за да изберете най-подходящият за Вас модел ножици.

Уважаеми клиенти, поради съображения с капацитета на производителя, както и поради индивидуалността и спецификите в процеса на изработка на всеки един чифт ножици Hikari, наличностите които поддържаме на склад в България са ограничени. Моля да предвидите вероятността, че желаният от Вас модел трябва да бъде доставен с индивидуална поръчка и срок на изчакване.


Пазарувайте уверено: Екипът на HAIRCUT е специализиран в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал и дистрибуторската ни мрежа са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.

SEO от MySEO.bg