Брандът ни HAIRCUT направи своя дебют на най-големия годишен форум за красота в София

26 октомври 2023
Брандът ни HAIRCUT направи своя дебют на най-големия годишен форум за красота в София

Откриване на събитието


В началото на октомври 2023 г., нашият екип се включи като изложител за 5 поредна година в един от най-значимите годишни професионални форуми за красота в бранша – Арена на Красотата 2023. Това събитие се превърна в един от най-очакваните моменти в нашия календар, и тази година не беше изключение.

През първите два дни, изложението се проведе по традиционен начин, като предложи на посетителите разнообразие от презентации и специални оферти от всички участващи изложители.


BarberBattle Bulgaria vol. 1: Първото състезание за бръснари в България от европейската верига BarberBattle 


Истинската изненада и дългоочакван момент на събитието беше третият ден, когато се проведе най-голямото състезание за бръснари в България – Barber Battle Bulgaria vol.1, организирано от международния лейбъл Barber Battle EU. Голям брой участници премериха сили в три категории – Freestyle, Fast Fade 20 min и Scissor Cut, плюс допълнителен Grand Finale кръг за победителите от отделните категории.


Победители и жури


Сред победителите в големия финал бяха двама наши клиенти и партньори – Марио Маринов и Мартин Христов, двама млади и амбициозни таланти, с които сме работили през последната година. В престижното международно жури България беше представена от нашия приятел и посланик, Асен Налбантов – Налби.


Новият ни бранд и продукти


Паралелно със събитията на сцената, Арена на Красотата 2023 беше и моментът, в който представихме новия бранд и име на нашата компания, както и новите марки, които представляваме в България. 

Амбицията да Ви предлагаме най-доброто от световните брандове инструменти за фризьорство и бръснарство ни помогна да започнем партньорства с някои от най-търсените производители и сме щастливи, че на Арена на Красотата 2023 присъствахме като основен изложител в тази така важна за Вас, професионалистите, продуктова категория, и че демонстрирахме внушителния каталог на нашия нов бранд в цялата му функционалност.

 

Продуктово разнообразие и демонстрации


На нашия щанд в Зала 6, посетителите имаха възможността да разгледат разнообразието от продукти на Artero Hairtools Spain, да избират от най-голямата колекция професионални ножици в България, и да наблюдават демонстрация на мъжка визия от Цветан Тодоров - наш дългогодишен приятел и бивш партньор на бранда. 

 

 


Представихме също така и сешоарите на ETI, италианския лидер в производството на сешоари, както и ножиците на японската премиум марка HIKARI, която ние представяме ексклузивно за страната.

Елитните бръснари от Rock’N’Roll Barbershop Sofia ни зарадваха с поредица от майсторски демонстрации на мъжки прически, използвайки професионалните ножици на японската марка HIKARI. Те споделиха своето възхищение от тези висококачествени инструменти, като същевременно предоставиха ценни съвети и трикове на всички присъстващи на нашия щанд. Искрено благодарим на Kotoy, Йоан и Сам за невероятните моменти, споделените знания и новосъздадените приятелства!

 

                                                                   

 

 


Не на последно място, обърнахме специално внимание на бръснарските колекции на два нови бранда, с които наскоро стартирахме партньорство. Италианският супербранд GammaPiu ни представи своите актуални и много търсени продукти от бръснарската серия, включително моделите #BOOSTED и #SKIN, като намекна и за предстоящото лансиране на своята #CYBORG серия в България (която междувременно е вече налична при нас!)

Освен това, представихме и световния barber феномен JRL за който с удоволствие можем формално да обявим, че сме първите и единствени официални представители за България.


Благодарим!


В заключение, тези три дни бяха изпълнени с вълнуващи моменти, нови познанства и укрепване на стари партньорства. Благодарим на всички, които бяха част от това невероятно събитие, и с нетърпение очакваме да се видим отново догодина!


Искрено Ваши,
Екип Haircut


В края на 2023-та година отбелязахме две години от началото на нашето сътрудничество с Arlen.bg, водещия български онлайн магазин за премиум грижа за коса.

прочети още

Празниците наближават, а с тях и любимата на всички паника в търсене на ИДЕАЛНИЯ подарък. Е, ние от Haircut сме тук, за да Ви помогнем!

прочети още

През уикенда на 25-и и 26-и ноември град Русе се превърна в център на красотата, като домакин на едно от най-мащабните събития в бранша - Weekend Academy Русе 2023, организирано от Christian of Roma.

прочети още

Въпреки че JRL е един от по-младите брандове в индустрията, компанията показва невероятен потенциал и растеж, конкурирайки се успешно с доказани гиганти в бранша. Създателите на JRL са твърдо решени да превземат и доминират на световната сцена, предоставяйки иновативни продукти, които се отличават с уникален дизайн и патентовани технологии. Ние от HAIRCUT сме горди да бъдем първият официален вносител и единствен ексклузивен представител на JRL в България.

прочети още

Имаме удоволствието да обявим пристигането на престижния италиански фризьорски бранд GammaPiù при Haircut! Станете свидетели на един вълнуващ нов свят от професионални инструменти заедно с нас, защото сме новият официален вносител и партньор на GammaPiù в България.

прочети още
SEO от MySEO.bg