ПРЕСИ И МАШИ

Artero изработва плочите за своите преси от висококачествени и иновативни материали, сред които най-често срещаните са титан и турмалин. Избирайки преса за коса Arteto, може да разчитате на уред с дълъг технологичен живот и дизайн, перфектен до най-малкия детайл.

В тази секция може да намерите подходящия за Вас модел, без значение дали Ви е нужен професионален уред във Вашия фризьорски салон или искате продукт, който да използвате в домашни условия. А ако сте тук за да изберете нещо за друг човек, бъдете сигурни че дизайнерските опаковки на всеки един продукт ще създадат луксозната презентация, необходима за един истински добър подарък.

В своята богата и първокласна гама от професионални продукти за фризьорски салони, Artero отделя специално място на нея – нейно величество пресата за коса. Всъщност, съвсем не е нужно да бъдете експерти в областта, защото и най-неопитните коафьори са наясно, че салонът им не би просъществувал дълго без наличието на така необходимата класическа преса и преса за къдрици. Обикновено, и ежедневната и официална прическа включва използването на този важен фризьорски аксесоар. Дори обикновеното подстригване и оформяне на фризурата предполага включването на вашата професионална преса за коса. Но стига с изброяването на всички доказателства за безспорния факт, че в един салон за красота задължително трябва да е наличен този уред. По-важното е в случая да ви представим уникалните преси за коса, които ще намерите тук, при нас, в магазина на Artero.

Artero предлага разнообразни по своята приложимост и функция преси за коса – както за изправяне, така и за къдрене на косата, та дори и изключително практичната мини преса за коса. Последната идеално ще се пъхне в нашите фризьорски чанти и ако имате спешен ангажимент извън салона си, лесно ще пренесете всичко необходимо. От друга страна, когато говорим за този тип уред за красота, не можем да не забележим тенденцията все повече жени да се спират на професионална преса за коса, която да използват в домашни условия, за да постигнат с косата си почти същия ефект, какъвто биха постигнали при коафьор или стилист. Уредите за изправяне и къдрене на Artero са идеални и за този тип клиенти, защото въпреки че постигат професионални резултати, с тях се работи лесно и бързо. Всяка жена ще успее да се справи с нашите преси за коса безпроблемно, а когато го направи, със сигурност, ще е повече от доволна от това, което види в огледалото.

Сред най-големите предимства на всички модели професионална преса за коса в каталога на Artero, разбира се, са използваните за изработка материали. Знаете добре, че обикновено, този уред най-стандартно се дели на два типа, а именно керамична и метална преса. Металните преси са изключително вредни за косата, те бързо накъсват косъма, причиняват цъфтеж, а и не винаги с тях може да се постигне наистина перфектната прическа. Керамичните преси са преси, чиито плочи са направени или от турмалин, или от титан. И двата вида са много по-щадящи косъма, загряват в пъти по-бързо от металната алтернатива, а и придават особен блясък на косата. Интересен и важен за отбелязване факт е, че Artero сами разработват плочите за пресите си за коса. Компанията разполага както с вариант от турмалин, така и с такива от титан. Технологичните предимства на пресите от турмалин са, че с тях се постига доста по-видим ефект на блестяща коса, а освен това те не предизвикват наелектризиране на косъма. От друга страна, сериозна иновация за света на уредите за красота настъпва с внедряването на новите преси от титан, защото този материал успява да развие невероятно бързо необходимата температура на затопляне на плочите и то с максимална точност при регулиране и контрола от страна на потребителя. Смята се, че пресите от титан са и с по-дълъг живот. Ние от, Artero ви уверяваме обаче, че дори да се спрете на алтернативата от турмалин, уредът ще ви радва години наред с безотказна ефективност.

Не можем да не отбележим и, че нашите професионални преси са за коса са с изключително красив и стилен дизайн. Отдавайки значение и на най-малкия дизайн винаги, Artero създават перфектната преса – с ергономична дръжка за пълна свобода при движенията, с уникална визия, която да ви мотивира за идеалната прическа, и поднесени в дизайнерска опаковка, даваща пълен и завършен вид на закупения от вас продукт.

Луксозните модели преса за къдрици и революционните уреди за изправяне, предлагани в Artero са едновременно задължително пособие в арсенала от инструменти на всеки уважаващ се коафьор и повече от идеален подарък за скъп човек, който държи на външния си вид.

марки
Подреди по
SEO от MySEO.bg