GammaPiu

Глобалният фризьорски бранд GammaPiù е официално при нас!


С удоволствие Ви представяме бръснарската линия на GammaPiù Италия, в качеството ни на най-новия официален вносител и партньор на бранда в България. Въпреки че марката е активно предлагана в страната, екипът на компанията се довери на нашите опит и бизнес концепция относно начина, по който добрите професионални инструменти трябва да бъдат представяни и продавани.
В допълнение на най-доброто от GammaPiù Barberhood линията, през следващите месеци ще Ви предложим и бестселърите от другите продуктови категории на тази водеща италианска марка.
Както всичко останало в нашия каталог, продуктите на GammaPiù са произведени и доставени за нас като официален дистрибутор, те са със 100% гарантиран произход, на истински цени и с пълен ангажимент за гаранционно и следпродажбено обслужване.

За марката и нейната история


GammaPiù е родена през 1988г. от Ермес, Валтер, Фернандо и Масимо - четирима млади мъже с ограничени ресурси и волята да започнат нещо уникално и иновативно от нулата. За основателите на компанията, качеството е на първо място и целта им е да създават продукти, които носят не само реални ползи но и допълнителна стойност за професионалистите.

През първата година марката произвежда 5000 сешоара в един модел. Днес, продуктовата гама е разширена неимоверно и компанията е глобален лидер за професионални електроуреди. С офиси и производствени мощности в Северна Италия, компанията разпространява своите продукти в над 100 страни по целия свят както под собствената си марка, така и чрез договорни производствени отношения (Private Label). Въпреки че годишно създава внушителната бройка от над 700 000 професионални електрически уреда (сешоари, преси, маши и машинки за подстригване) и е водеща в производството на изцяло италиански сешоари, GammaPiù е в постоянна продуктова и маркетингова еволюция и всяка година ни предлага по-добри и по-умни инструменти.
Чрез тотални продуктови бестселъри и експлозивни колаборации със съвременни легенди като Josh Lamonaca, брандът се доказва убедително като световен trendsetter в уредите за фризьори и бръснари.


За Ваше удобство, може да изтеглите актуален Barberhood каталог на марката в електронен вариант ТУК.

 

марки
Подреди по
SEO от MySEO.bg