Продуктът е успешно добавен в количката
659,00 лв.

GAMMA+ X-HORIZON - БАКТЕРИЦИДЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН УЛТРАЛЕК СЕШОАР ЗА КОСА С БЕЗЧЕТКОВ МОТОР

  • Марка: GAMMAPIU
  • Кат. номер: PAHORIZONIT242

GammaPiu в момента са безспорни лидери в ултралеките сешоари и отново доказват това с най-новия си модел: свръхтехнологичният Х-Horizon, изцяло разработен и произведен в Италия.

Едва през септември миналата година компанията пусна на пазара подобрената версия S на своя флагман XCell, а само преди два месеца, през февруари 2024г, ни представиха и бюджетен вариан в ултралекия клас с модела Hybrid - първият, комбиниращ лесно аналогово управление и мощен дигитален мотор в леко Т-образно тяло.

С тази премиум продуктова линия изглеждаше, че GammaPiu ще спрат дотук - поне за момента. Но италианският гигант отново ни изненада и ни дава най-интелигентния си сешоар досега - X-Horizon.


GammaPiu взема най-доброто от XCell S и добавя куп високотехнологични екстри в един наистина уникален Made in Italy продукт.
Двете може би най-важни и нови за модела функции, които трябва да споменем първи, са йонният генератор с отделено чрез бутон управление и сертифицираното бактерицидно действие (познато от модела PLASMA).
Отделно от това, сешоарът има G-TRON дигитален мотор с увеличен капацитет от 120000rpm, чисто нова свръхпрецизна система за филтриране на въздушния поток с многостепенна защита, шумозаглушаваща гъба и - за пръв път - LED датчик, който сигнализира за нужда от почистване! Така може да сте сигурни, че няма да пропуснете да извършите необходимия процес, и ще запазите живота на мотора за много по-дълго време.
Както при XCell S, и тук получавате редица възможности за модулна персонализация на компонените в задната част на сешоара, плюс новата оптимизирана система за лесен монтаж и демонтаж на концентраторите.


Харатеристики:
- Ултралек, ергономичен и футуристичен дизайн
- G-TRON дигитален безчетков мотор с дълъг експлотационен живот и скорост 120000 оборота в минута
- Високотехнологичен AI модул за интелигентен контрол на нивата на работната температура
- Проектиран с мисъл към околната среда и свръхпотреблението на енергия, сешоарът използва само толкова, колкото е необходимо за моментния работен процес и постига отлични резултати с двете степени на мощност: 1400W - 1600W
- 3D система за завихряне на входящия въздушен поток с обем 120m3/h и за подобрено концентриране на изходящия поток: ефектът е значително съкратено време за изсушаване на косата
- Обем на изходящия въздушен поток: 25l/sec, 90m3/h
- Налягане на въздушния поток: 60mbar
- Система за акустично заглушаване на мотора и оптимизирана работна честота на звука
- Филтър с тристепенна защита и демонтируема задна решетка за ежедневно лесно почистване, осигуряващ още по-дълъг и безпроблемен живот на мотора
- Възможност за персонализиране на страничния филтър и задната решетка в различни цветови комбинации
- Сертифицирано бактерицидно и хигиенизиращо действие при процеса на изсушаване
- Генератор на йони с отделно управление: елиминира статичното електричество и оставя косата блестяща и гладка
- Smart Memory функция, която запазва последната работна конфигурация
- LED контролен панел с 12 работни режима
- Бутон за заключване на избран работен режим
- Бутон за моментална струя студен въздух
- Функция за самопочистване на мотора
- Тегло: 290гр. (без кабела)
- 4 броя концентратора за различни видове стайлинг на коса и брада с подобрена система за лесен монтаж и демонтаж, 1 брой дифузер и екслклузивни аксесоари, включени в комплекта
- Кабел със защита от усукване и напрягане с дължина 3 метра, включително кука за окачване с подсилена около нея зона
- Цвят: черен мат; матирано розово злато

Произведен в Италия.


Цена:
Продуктовата цена важи за салони и професионалисти.


Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с:
- 12 месеца гаранция за юридически лица и при професионална употреба
- 24 месеца гаранция за физически лица.

Базова цена:659,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане
SEO от MySEO.bg