Продуктът е успешно добавен в количката
50,00 лв.

GAMMA+ TIGHT GUARDS - КОМПЛЕКТ 4 МАГНИТНИ ГРЕБЕНА ЗА MAШИНКИ

  • Марка: GAMMAPIU
  • Кат. номер: PKITPET4BAR

Tight Guards са нов продукт в каталога на GammaPiu, като комплектът е италианската версия на неоново-розовите суперплътни гребени на StyleCraft US. Това е най-високият клас магнитни гребени на марката: изработени са от нерециклирана и непреработвана пластмаса (virgin plastic), a двата монтирани магнита са неодимови - индустриален клас.


Tight Guards са по-дебели, по-здрави и пасват плътно върху ножа за постигане на super-close cut и перфектно преливане, без да са груби към кожата, или да предизвикват дискомфорт и раздразнение.
Външните зъби на гребените са моделирани така, че да разпределят и подават към ножа равно количество коса между всеки два зъба.

Съвместими с модели Boosted, Alpha, Cyborg, X-Ergo, както и с повечето машинки от други марки. Не са съвместими с GammaPiu Empyre, 021 и 025.

Комплектът включва 4 размера: 1.5mm, 3.0mm, 4.5mm и 6.0mm


Харатеристики:
- Произведени от лека и здрава пластмаса
- Два бутона със силни неодимови магнити за бързо, сигурно и плътно захващане към ножа
- Заоблени върхове на зъбците, които предпазват скалпа при контакт
- Светлосин цвят


Забележка: Гребените са универсален размер, подходящ за ножове с 45mm широчина, но производителят не гарантира пълна съвместимост с други модели освен изброените тук по-горе. Ако планирате да ползвате комплекта на други машинки, моля вземете предвид риска от евентуална несъвместимост.


Цена:
Продуктовата цена важи за салони и професионалисти.


Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.

Базова цена:50,00 лв.
Моля, изберете:
SEO от MySEO.bg