GAMMA+ MAGNETIC MAT - МАГНИТЕН ОРГАНАЙЗЕР ЗА ИНСТРУМЕНТИ

  • Марка: GAMMAPIU
  • Кат. номер: PTAPMAGBARB
Цена: 189,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

GammaPiu Magnetic Mat е премиум магнитен органайзер за машинки, тримери, и аксесоари. Изключително функционален помощник с една голяма магнитна лента и една метална лента за магнитни аксесоари, подходящ за всяка работна станция, лесен за почистване и устойчив.

Предлага възможност за надграждане на фукционалностите чрез специално обособената зона за GammaPiu Cable Block - настолен хъб, от който може да зареждате до 3 уреда едновременно чрез USB, използвайки един единствен източник на електричество (снимка 5, продава се отделно)


Характеристики:
– Изработен от много здрав PVC материал, водоустойчив и термоустойчив до 200°C
– Неплъзгаща се основа, която здраво фиксира органайзера върху работния плот
– Четири основни неплъзгащи се сектора за поставяне на инструменти, плюс зона за GammaPiu Cable Block, която служи като пети сектор, ако не използвате Cable Block
– Магнитна лента в горната част, за лесно и сигурно поставяне на машинки и тримери
– Метална лента в долната част, на която лесно и бързо може да организирате магнитните си гребени за машники или други магнитни аксесоари
– Лесен за почистване и поддръжка
– Размери: 45x32cm
– Цвят: Черен, с лого


Цена:
Продуктовата цена важи за салони и професионалисти.


Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.

Купи на изплащане
SEO от MySEO.bg