Често задавани въпроси (FAQ)
?
Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?

Регистрация на сайта не е задължителна, можете да пазарувате и като гост. Регистрацията на www.haircut.bg е препоръчителна, тъй като е лесна и Ви носи достъп до всички наши предложения и функционалности на сайта.

?
Продуктът, който искам да закупя, вече не е в наличност. Има ли все пак възможност да поръчам?

За някой от продуктите системата разрешава поръчка дори в случаи когато няма наличност на склад в България, тъй като ги получаваме в кратки срокове, или имаме наличен техен аналог в каталога. Ако поръчате такъв продукт, ние ще се свържем с Вас за да Ви уведомим за срока и възможностите на доставка.

Продукти, за които системата не разрешава поръчка, не са налични на склад в България и прогнозната дата за доставка не е известна. В този случай се свържете с нас, за да получите конкретна информация за бъдещата наличност на желания продукт и срок на доставка.

?
Какъв е начинът на плащане?

Плащането на продуктите се извършва по един от следните начини:

  • в брой при получаване на продуктите (наложен платеж)
  • по банков път, в посочената от системата банкова сметка (получавате информацията след като направите поръчката)
  • чрез потребителски кредит от TBI Bank
?
Как получавам потвърждение за успешна поръчка?

След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус.

Нашият екип ще се свърже допълнително с Вас на предоставения телефонен номер, за да валидира продукта и избрания начин на доставка.

?
Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?

Доставката на поръчаните продукти се извършва с куриерски фирми Спиди, Еконт Експрес и ИнТайм или - в индивидуални случаи - от служител на нашата компания.
За поръчки на стойност до 199лв се начислява такса в размер на 6.49лв за доставка до адрес и 4.99лв за доставка до офис на куриер.
При поръчки над 199лв доставката е безплатна до офис на куриер и 2.99лв до адрес.
При поръчки на 299лв доставката е безплатна.

Цените са валидни само за територията на България.

Пълната информация по тази тема можете да намерите в раздел Доставка

?
Мога ли да върна поръчаните продукти?

Можете да върнете поръчаните продукти в рамките на 14 календарни дни считано от датата на доставка до Вас, като за целта изпратите продукта на адреса, посочен в раздел Контакти.
Освен че продуктът трябва да не е използван, той и неговата опаковка трябва да са в същият търговски вид и състояние, в който са били доставени до Вас. Документацията на продукта – касов бон, фактура, инструкции, упътвания, гаранционна карта и др. – трябва да бъдат върнати заедно с него.

Пълната информация по тази тема можете да намерите в раздел Условия за връщане на продукт

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас
SEO от MySEO.bg