Продуктът е успешно добавен в количката
129,00 лв.

ETI MODA 230 - ПРОФЕСИОНАЛНА ПРЕСА ЗА КОСА, ПОДХОДЯЩА ЗА ТЕРАПИЯ С КЕРАТИН

  • Марка: ETI Italy
  • Кат. номер: 7PM

Moda 230 е преса за коса от премиум клас на италианския бранд ETI, с керамични плочи с покритие от диамантен прах.

Моделът е с изключително елегантна визия - плътночерният корпус е изцяло със soft touch финиш, бутоните са дискретно позиционирани от вътрешната страна на долното рамо, а дигиталния дисплей заедно със стилен индикатор за достигане на температурата са разположени на "лицето" на пресата, сливайки се с цялостния дизайн когато уредът е изключен.

Високотехнологичните керамични плочи с размер 9x3cm и покритие от диамантен прах стилизират косата в перфектната форма и придават желания блясък на косъма - лесно и бързо, без значение дали изправяте косата или създавате едри вълни. Плочите "потъват" в пресата при затваряне, за да осигурят възможно най-деликатен контакт с косата.

Пресата има висок клас MCH (метало-керамичен) нагревател с мощност 50W, който за секунди достига желаните градуси. Работният диапазон е от 100°C до 230°C на стъпки през 5 градуса, което Ви дава максимален избор при задаване на температурата. Настройката от 230°C прави уреда подходящ за кератинова терапия на косата.


Характеристики:
- Ергономичен дизайн и soft-touch финиш за максимално удобен захват
- Високотехнологични керамични плочи с покритие от диамантен прах и размер 9cm x 3cm
- 50W бързозагряващ MCH нагревател
- LED дигитален температурен дисплей и цветен LED индикатор за достигане на температурата
- Регулируема температура от 100°C до 230°C на стъпки през 5°C
- Препоръчителна работна температура: 150-180°C за деликатна коса, 180-200°C за устойчива коса, 230°C за терапия с кератин
- Кабел с въртяща се на 360° глава
- Автоматично изключване след 60 минути

Проектирана в Италия, произведена в Китай.


Цена:
Продуктовата цена важи за фризьорски салони и професионалисти.

 

За марката

ETI е глобален италиански бранд, който Haircut.bg представлява като ексклузивен вносител за България.
Марката е една от малкото в света (и една от само няколко в Италия и Европа), която е тясно специализирана в производството на професионални сешоари, със собствена развойна и производствена база. Основана през далечната 1979г, ETI има над 40 години опит в проектирането и създаването на висококачествени професионални сешоари и други електроуреди за фризьори, като фирмата произвежда много от компонентите за продуктите си сама - включително моторите на някои от моделите - и въпреки променливите трендове в Beauty индустрията през годините, успява да запази традиционния "Made in Italy" дух в своите продукти, като умело ги комбинира със съвременен дизайн и технологии по начин, който да задоволи изискванията и на най-претенциозните потребители.Пазарувайте уверено: Ние от ARTERO.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с 12 месеца гаранция за юридически и 24 месеца гаранция за физически лица.

Базова цена:129,00 лв.
Моля, изберете:
SEO от MySEO.bg