Продуктът е успешно добавен в количката
289,00 лв. 255,00 лв.

ETI MICROSTRATOS SDL 2500W - ЛЕК ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕШОАР ЗА КОСА С БЕЗЧЕТКОВ МОТОР

  • Марка: ETI Italy
  • Кат. номер: MSLZFS

Microstratos SDL е продукт на ETI - една от компаниите с най-голям опит в производството на професионални сешоари в световен мащаб, разработен и произведен е изцяло в Италия (включително всички компоненти на мотора!) като в процеса на производство се използват най-съвременни и иновативни технологии и материали.

Моделът е един от водещите на италианския бранд и сам по себе си е революционен продукт, тъй като е първият дигитален сешоар с вградена специална система за заглушаване на шума (Silent Digital Light) - нивото на шум е едва 66dB при максимална мощност на мотора.

Друго огромно предимство е, че моделът успешно комбинира дизайна и формата на класически конвенционален сешоар с върховата дигитална технология на ултралеките сешоари, като тук обемът и формата позволяват на производителя да монтира мощния италиански мотор от 2500W с въздушен поток от 114m3/h при крайно тегло на уреда само 410 грама!

Моторът е снабден с електронна система от датчици за непрекъснато свръхпрецизно измерване на температурата на въздушния поток, с цел осигуряване на струя с абсолютно константна температура - изключително важен фактор в процеса на сушене, предотвратяващ увреждането на косъма, което може да възникне при термичното третиране.

В допълнение, корпусът е с керамична решетка и е изработен от
здрава поликарбонатна сплав, която не позволява на сешоара да се нагрява при продължителна употреба. 


С тези показатели Microstratos SDL няма конкуренция сред другите модели от този клас на световните брандове за професионални сешоари: към момента едва два модела на други марки се доближават частично до неговите характеристики, като същевременно са с между 20% и 30% по-висока цена.


За марката

ETI е поредният глобален италиански бранд, който се доверява на нашия опит и който представляваме като ексклузивен вносител за България.
Марката е една от малкото в света (и една от само няколко в Италия и Европа), която е тясно специализирана в производството на професионални сешоари, със собствена развойна и производствена база. Основана през далечната 1979г, ETI има над 40 години опит в проектирането и създаването на висококачествени професионални сешоари, като фирмата произвежда много от компонентите за продуктите си сама - включително моторите на някои от моделите - и въпреки променливите трендове в Beauty индустрията през годините, успява да запази традиционния "Made in Italy" дух в своите продукти, като умело ги комбинира със съвременен дизайн и технологии по начин, който напълно да задоволи изискванията на най-претенциозните потребители.

 

Харатеристики:
- Безчетков мотор с 10000 часа живот
- Мощност: 2 степени - 2300W; 2500W
- Обем на въздушния поток: 114m3/h
- Налягане на въздушния поток: 320mmH2O
- Вграден шумозаглушител за ниско ниво на шума: 66dB
- Корпус от здрава поликарбонатна сплав, която не се нагрява
- Керамична решетка
- 2 скорости
- 4 температурни режима
- Cold Shot - бутон за моментална струя студен въздух
- Лесен за почистване заден филтър с много фина решетка
- Тегло: 410гр.
- Два накрайника в комплекта
- Кабел с дължина 3 метра
- Цвят: черен гланц

Произведен в Италия.

 

Цена:
Намалената цена важи за фризьорски салони и професионалисти.


Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с:
- 12 месеца гаранция за юридически лица и при професионална употреба
- 24 месеца гаранция за физически лица.

Базова цена:255,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане
SEO от MySEO.bg