Продуктът е успешно добавен в количката
549,00 лв. 495,00 лв.

ETI MAESTRO - УЛТРАЛЕК ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕШОАР ЗА КОСА С БЕЗЧЕТКОВ МОТОР

 • Марка: ETI Italy
 • Кат. номер: TH23

Ултимативният професионален сешоар е вече тук и ще промени представите Ви за фризьорството.

Първото нещо, което трябва да знаете за Maestro е, че той не е просто поредният модел от този клас на пазара. Напротив, той е сешоар с комбинация от технически характеристики и функции, която частично превъзхожда водещите конкурентни професионални модели и тотално надминава останалата част от дигиталните сешоари, предлагащи се в момента.

Maestro е продукт на ETI - една от компаниите с най-голям опит в производството на професионални сешоари в световен мащаб, разработен и произведен е изцяло в Италия (включително всички компоненти на мотора!), като в процеса на производство се използват най-съвременни и иновативни технологии и материали.

Професионалният сешоар е един от инструментите в салона, с които работите в продължение на часове всеки ден. Лекотата на един уред не е предимство когато това е за сметка на мощността, защото процесът на изсушаване отнема повече време и ефектът от ергономията се губи.
Поради това, когато инвестирате в дигитален сешоар от премиум клас, той трябва да е не само лек и ергономичен, но и мощен, с лесно, умно и бързо управление и най-вече - много, много надежден от техническа гледна точка.

Няма как да изброим предимствата на Maestro накратко, затова тук ще споменем най-важните. Пълен списък с техническите характеристики, както и повече за италианския бранд ETI може да прочетете по-долу.

 • С тегло от само 290гр. това е най-лекият премиум сешоар сред водещите професионални марки в мощния клас от 2000W 
 • Дигитален мотор с комбинация от технически показатели без конкуренция: 2000W максимална мощност, от 110 до 120хил. оборота/мин, и 89 куб. метра въздух на час - впечатляващ обем за безчетков сешоар със "slim" дизайн
 • Тяло от много здрава поликарбонатна сплав с патентована изолация на основния модул, която не позволява корпусът на сешоара да се нагрява и той остава студен дори при продължителна работа! Това дава възможност да държите сешоара за корпуса, а не за дръжката (при нужда от различна позиция или поради работен навик)
 • Изключително тих - 61dB ниво на шума, средно с 15% по-ниска стойност от конкурентни премиум модели
 • Технология Cold Shot - инстантна струя студен въдух, веднага когато Ви потрябва
 • Генератор на йони
 • С функцията за самопочистване на мотора гарантирате безпроблемна експлоатация и дълъг живот на уреда
 • Кабелът с дължина 3.8 метра позволява безпрецедентна свобода на движение по време на работа
 • Дифузер в комплекта

 

За марката

ETI е поредният глобален италиански бранд, който се доверява на нашия опит и който представляваме като ексклузивен вносител за България.
Марката е една от малкото в света (и една от само няколко в Италия и Европа), която е тясно специализирана в производството на професионални сешоари, със собствена развойна и производствена база. Основана през далечната 1979г, ETI има над 40 години опит в проектирането и създаването на висококачествени професионални сешоари, като фирмата произвежда много от компонентите за продуктите си сама - включително моторите на някои от моделите - и въпреки променливите трендове в Beauty индустрията през годините, успява да запази традиционния "Made in Italy" дух в своите продукти, като умело ги комбинира със съвременен дизайн и технологии по начин, който напълно да задоволи изискванията на най-претенциозните потребители.

 

Ако все още не сте убедени че Maestro е Вашият нов професионален сешоар, разгледайте подробните технически данни тук:


Харатеристики:
- Бечетков мотор с 10000 часа живот
- Мощност: 2 степени - 1650W; 2000W
- Обем на въздушния поток: 89 м3/ч
- Налягане на въздушния поток: 650mmH2O
- Ниво на шума: 61dB
- Генератор на отрицателни йони
- 3 скорости
- 9 температурни режима
- Функция за заключване на избран работен режим
- Функция за самопочистване на мотора
- Cold Shot - бутон за моментална струя студен въздух
- Тегло: 290гр.
- Два накрайника и дифузер в комплекта
- Кабел с дължина 3.8 метра
- Цвят: черен мат

Произведен в Италия.

Цена:
Намалената цена важи за фризьорски салони и професионалисти.


Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с:
- 12 месеца гаранция за юридически лица и при професионална употреба
- 24 месеца гаранция за физически лица.

Базова цена:495,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане
SEO от MySEO.bg