ETI Italy

 

ETI е доказан италиански бранд с богата история и е поредната нова марка в нашия портал, която се довери на опита ни с професионални инструменти и избра нас като ексклузивен вносител за България.

Основана през далечната 1979г, ETI има почти 45 години опит в проектирането и създаването на висококачествени професионални уреди за фризьори, като фирмата произвежда повечето от компонентите за продуктите си сама - включително моторите на сешоарите - и въпреки динамиката в Beauty индустрията през годините, успява да запази традиционния "Made in Italy" дух в своите продукти, като умело ги комбинира със съвременен дизайн и технологии по начин, който напълно да задоволи изискванията на най-претенциозните потребители.

Брандът е един от малкото в света (и един от само няколко в Италия и Европа), който е тясно специализиран в производството на професионални сешоари, като е създател на някои от основните трендове и техники в тази индустрия, използвани днес. ETI има собствена развойна и производствена база, сегментирана на отдели за всяка основна стъпка от процеса - дизайн, тестване, производство на компонентите, сглобяване, персонализиране, финална продукция. Марката произвежда също така преси и четки за коса, както и селектирани аксесоари.

Продуктите на ETI са стилни, иновативни и изключително надеждни. Разгледайте категорията или се свържете са нас, за да разберете повече за бранда или за конкретен модел.


марки
Подреди по
SEO от MySEO.bg