ETI ECOTURBO 3900 XTRAPOWER 2500W - ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕШОАР ЗА КОСА

  • Марка: ETI Italy
  • Кат. номер: MITP-Z
Цена: 119,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

EcoTurbo Xtrapower е още един универсален професионален сешоар, за тези от Вас които търсят висока мощност на достъпна цена. Сешоарът е част от каталога на ETI - една от компаниите с най-дълъг опит в производството на професионални сешоари в световен мащаб. Моделът е разработен и произведен изцяло в Италия, като в процеса се използват най-съвременни и иновативни технологии и материали.

EcoTurbo Xtrapower е с мощен мотор 2500W, въздухопоток от 100.8m3/h и ниво на шума от 70dB. Има датчици за прецизен контрол на температурата и решетка с усъвършенствана керамична технология.

Харатеристики:
- Професионален AC мотор с 2000 часа живот
- Мощност: 2 степени - 2300W; 2500W
- Обем на въздушния поток: 100.8m3/h
- Налягане на въздушния поток: 312mmH2O
- Ниво на шума: 70dB
- Керамична решетка
- 2 скорости
- 4 температурни режима
- Cold Shot - бутон за струя студен въздух
- Лесен за почистване заден филтър с много фина решетка
- Тегло: 555гр.
- Два накрайника в комплекта
- Кабел с дължина 3 метра
- Цвят: черен

Произведен в Италия.

Цена:
Продуктовата цена важи за салони и професионалисти.

 

За марката

ETI е глобален италиански бранд, който Haircut.bg представлява като ексклузивен вносител за България.
Марката е една от малкото в света (и една от само няколко в Италия и Европа), която е тясно специализирана в производството на професионални сешоари, със собствена развойна и производствена база. Основана през далечната 1979г, ETI има над 40 години опит в проектирането и създаването на висококачествени професионални сешоари, като фирмата произвежда много от компонентите за продуктите си сама - включително моторите на някои от моделите - и въпреки променливите трендове в Beauty индустрията през годините, успява да запази традиционния "Made in Italy" дух в своите продукти, като умело ги комбинира със съвременен дизайн и технологии по начин, който да задоволи изискванията и на най-претенциозните потребители.

 


Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с:
- 12 месеца гаранция за юридически лица и при професионална употреба
- 24 месеца гаранция за физически лица.

SEO от MySEO.bg