Доставка

Уважаеми клиенти,

За максимална бързина и яснота при процеса на доставка Ви съветваме да изберете доставка до куриерски офис на Спиди или Еконт, като посочите адреса на офиса. По този начин избягвате вероятността да не сте на разположение когато куриерът е на Вашия адрес – в този случай пратката се отлага за доставка на следващия работен ден.

HAIRCUT.BG доставя своите продукти само на територията на България, като доставките се извършват с куриерски фирми Спиди, Еконт и Сеймдей. Изборът на доставящия куриер се прави от нашия екип и е индивидуален за всяка пратка в зависимост от типа, размера и теглото на поръчания продукт, адреса на доставка, капацитета на куриерските фирми в дадения период на доставка, спешността на поръчката (ако клиентът е конкретизирал такава) и други фактори. Ако имате специфични предпочитания за куриер, може да ни информирате при извършването на поръчката, като ние ще се постараем да ги изпълним, но същевременно не можем да гарантираме напълно това.
В индивидуални случаи в гр. София и гр. Русе, доставката може (но не задължително) да се извърши от наш служител.

При избор на продукт за покупка, неговата наличност може да има един от следните два статуса:

В наличност: продуктът е наличен за закупуване, като при над 90% от продуктите с този статус можем да гарантираме предаване на продукта на куриер до 3 работни дни. При останалите, времето за доставка може да варира от 5 до 10 работни дни, като в тези случай наш представител ще се свърже с Вас, за да конкретизира датата на доставка.
Изчерпан: продуктът не може да бъде закупен онлайн към момента. Ако желаете да закупите продукт с такъв статус, може да се свържете с нас, за да получите информация кога същият ще бъде отново наличен.

 

Цени на доставка:

За поръчки на стойност до 199 лв. се начислява доставка в размер на 4,99 лв. до офис на Спиди или Еконт или 6.49 лв. за доставки до адрес за цялата страна.

При поръчки от 199 лв. до 299 лв. доставката е безплатна до офисите на Спиди и Еконт. За доставки до адрес се начисляват 2.99 лв.

При поръчки над 299 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.
Уточнение: За много малък брой продукти от категория Оборудване и Консумативи можем да предложим безплатна доставка единствено до офис на Спиди, като причината за това е обема и теглото им и за максимална яснота е изрично написана в продуктовото им описание. Срещу допълнителна такса, същите могат да бъдат доставени и до адрес по Ваше желание.

 

Срокове на доставка:

1. За налични на склад продукти:
– За поръчки направени до 15:00ч в работен ден, предаваме праткат към куриер за доставка в рамките на един до два работни дни
– За поръчки направени след 15:00ч в работен ден и през почивни/празнични дни, предаваме пратката към куриер за доставка в рамките на следващите един до три работни дни

В случай, че горепосочените срокове не могат да бъдат спазени от наша страна - поради натовареност, технологични проблеми, грешна наличност в онлайн магазина или друга причина - наш представител ще се свърже с Вас във възможно най-кратък срок, за да Ви уведоми.

След предаване на пратката към куриер, времето за доставка зависи от типа доставка която сте избрали (до куриерски офис или до Ваш адрес), както и от графика с който се обслужва населеното място, в което се намирате (ежедневно, конкретни дни в седмицата и т.н.). За повечето населени места в България, този срок е един до три работни дни след приемането на пратката от куриера
Като допълнение, в традиционно натоварени периоди, куриерите може допълнително да забавят Вашата доставка поради изчерпан капацитет.

За максимална яснота около настъпили забавяния с Вашата доставка, молим да ни уведомите за това в телефонно обаждане, за да можем да проследим пратката и да Ви съдействаме.


2. За продукти, които в момента са изчерпани - моля свържете се с нас, за да получите конкретна информация за бъдеща наличност и срок на доставка

 

 

SEO от MySEO.bg