Уикенд на красотата в Русе: Christian of Roma Weekend Academy Русе 2023

30 ноември 2023
Уикенд на красотата в Русе: Christian of Roma Weekend Academy Русе 2023

Магията на събитието

 

Събитието събра над 110 фризьори и бръснари от Русе и  региона, които имаха уникалната възможност да посетят демонстрации и работни семинари на някои от най-добрите италиански марки за козметика и бои за коса. Семинарите бяха водени от изтъкнатите коафьори на Christian of Roma - Емилия Балталиева (https://www.instagram.com/emiliyabaltalieva/),    Милена Богословова (https://www.instagram.com/milena_bogoslovova/) и Александър Филипов (https://www.instagram.com/friziora/).Нашето участие

 

За втора поредна година, Haircut.bg беше партньор на събитието и в двата дни с нашия най-голям бранд, Artero Hairtools Spain, който е една от основните марки професионални инструменти в каталога на Christian of Roma
(https://christian-of-roma.com/).

 

 

Майсторски клас с Асен Налбантов: Бръснарство на най-високо ниво

 

Неделният ден на семинара беше отбелязан със зрелищен мастърклас по бръснарство, мъжки визии и Hair Tattoo, воден от нашия добър приятел и посланик на Artero Hairtools - Асен Налбантов Nalby (https://www.instagram.com/asennalbantov/) и неговия професионален екип (https://www.instagram.com/nalbystylegang/).

 

 

 

Асен и колегите му демонстрираха възможностите на някои от най-добрите продукти на Artero, с които те работят вече в продължение на години. Събитието също така позволи на посетителите да се възползват от специални ценови предложения за избрани видове инструменти, част от които бяха показани на сцената.

 

                                                              

 

 

Weekend Academy Русе 2023 беше не просто събитие, а платформа за обмен на знания, опит и иновации в сферата на красотата. Ние от Haircut.bg благодарим на г-жа Елена Кристиано и нейния екип за предоставената възможност да бъдем част от това вълнуващо преживяване в света на професионалната красота.

Следете нашия блог и социални медии за още новини и събития от света на фризьорството и бръснарството. Ако искате да научите повече за предложените продукти и инструменти, посетете нашия онлайн магазин или се свържете с нас за допълнителна информация.


Партньорството между Haircut.bg и Arlen.bg: Отпразнувайки две години успех12 януари 2024

В края на 2023-та година отбелязахме две години от началото на нашето сътрудничество с Arlen.bg, водещия български онлайн магазин за премиум грижа за коса.

прочети още
Професионални продукти от Haircut - Коледният подарък на достъпна цена за Вашата половинка11 декември 2023

Празниците наближават, а с тях и любимата на всички паника в търсене на ИДЕАЛНИЯ подарък. Е, ние от Haircut сме тук, за да Ви помогнем!

прочети още
Световният феномен в бръснарството пристигна официално в България: Haircut представя JRL19 ноември 2023

Въпреки че JRL е един от по-младите брандове в индустрията, компанията показва невероятен потенциал и растеж, конкурирайки се успешно с доказани гиганти в бранша. Създателите на JRL са твърдо решени да превземат и доминират на световната сцена, предоставяйки иновативни продукти, които се отличават с уникален дизайн и патентовани технологии. Ние от HAIRCUT сме горди да бъдем първият официален вносител и единствен ексклузивен представител на JRL в България.

прочети още
Cтил и качество: глобалният бранд GammaPiù е в България с нас!4 ноември 2023

Имаме удоволствието да обявим пристигането на престижния италиански фризьорски бранд GammaPiù при Haircut! Станете свидетели на един вълнуващ нов свят от професионални инструменти заедно с нас, защото сме новият официален вносител и партньор на GammaPiù в България.

прочети още
Брандът ни HAIRCUT направи своя дебют на най-големия годишен форум за красота в София26 октомври 2023

Разгледайте с нас любимите ни моменти от Арена на Красотата 2023, където нашия екип Haircut блесна с участието си за пета поредна година. Интересни моменти от събитието, включително епичното състезание Barber Battle Bulgaria, и повече за нашите нови продукти и партньорства.

прочети още
SEO от MySEO.bg