Световният феномен в бръснарството пристигна официално в България: Haircut представя JRL

19 ноември 2023
Световният феномен в бръснарството пристигна официално в България: Haircut представя JRL

 

JRL - иновация и качество в сферата на професионалната бюти и барбър индустрия

 

От момента на дебюта с първия си сешоар, JRL продължава да впечатлява с най-съвременните продукти, иновативни технологии и изключителна изработка. Стремежът към перфекционизъм и функционален дизайн, съчетан с използването на революционни материали, позволява на JRL да предложи на своите клиенти най-добрите инструменти в бранша. 

Иновациите са в основата на всичко, което компанията прави като е поела ангажимента да предоставя технологично напреднали продукти, които превъзхождат очакванията на потребителите.

 

 

За бързо развиващата се марка и нейното място на световната сцена

 

Въпреки че JRL е един от по-младите брандове в индустрията, компанията показва невероятен потенциал и растеж, конкурирайки се успешно с доказани гиганти в бранша. Създателите на JRL са твърдо решени да превземат и доминират на световната сцена, предоставяйки иновативни продукти, които се отличават с уникален дизайн и патентовани технологии. 

Освен това, марката предлага сравнително малък, но изключително ефективен асортимент от продукти, което я отличава от конкуренцията.

 

 

 

 

 

Разширяване на продуктовото портфолио и предложения за фризьори

 

Със силно присъствие в света на бръснарството, и по-специално с успешната си серия от машинки и тримери 2020, JRL разширява своето продуктово портфолио и вече предлага разнообразие от сешоари, преси, маши и аксесоари. Тези нови добавки са предназначени не само за бръснари, но и за фризьори, което допълнително разширява приложението на продуктите JRL.

 

 

Изключително представителство и гаранция за качество

 

Ние от HAIRCUT сме горди да бъдем първият официален вносител и единствен ексклузивен представител на JRL в България. 

Предупреждаваме нашите клиенти, че продуктите на JRL, закупени извън нашия e-shop и дистрибуторска мрежа, могат да бъдат подложени на нерегламентиран паралелен внос. 

За да гарантираме автентичността и качеството на продуктите, всеки електроуред на JRL има уникален сериен номер. Препоръчваме да се уверите, че този номер е вписан в гаранционната карта, която получавате при покупка. Ако серийният номер на Вашия продукт не присъства в нашата база данни като регламентиран внос за България, не можем да гарантираме неговия произход или да предоставим гаранционен сервиз като оторизиран представител.

 

 

Обещаваме да Ви предоставим най-доброто от JRL, а Вие не забравяйте да ни тагвате във Вашите публикации с визии, създадени с JRL от Haircut!

В края на 2023-та година отбелязахме две години от началото на нашето сътрудничество с Arlen.bg, водещия български онлайн магазин за премиум грижа за коса.

прочети още

Празниците наближават, а с тях и любимата на всички паника в търсене на ИДЕАЛНИЯ подарък. Е, ние от Haircut сме тук, за да Ви помогнем!

прочети още

През уикенда на 25-и и 26-и ноември град Русе се превърна в център на красотата, като домакин на едно от най-мащабните събития в бранша - Weekend Academy Русе 2023, организирано от Christian of Roma.

прочети още

Имаме удоволствието да обявим пристигането на престижния италиански фризьорски бранд GammaPiù при Haircut! Станете свидетели на един вълнуващ нов свят от професионални инструменти заедно с нас, защото сме новият официален вносител и партньор на GammaPiù в България.

прочети още

Разгледайте с нас любимите ни моменти от Арена на Красотата 2023, където нашия екип Haircut блесна с участието си за пета поредна година. Интересни моменти от събитието, включително епичното състезание Barber Battle Bulgaria, и повече за нашите нови продукти и партньорства.

прочети още
SEO от MySEO.bg