Световният феномен в бръснарството пристигна официално в България: Haircut представя JRL

19 ноември 2023
Световният феномен в бръснарството пристигна официално в България: Haircut представя JRL

 

JRL - иновация и качество в сферата на професионалната бюти и барбър индустрия

 

От момента на дебюта с първия си сешоар, JRL продължава да впечатлява с най-съвременните продукти, иновативни технологии и изключителна изработка. Стремежът към перфекционизъм и функционален дизайн, съчетан с използването на революционни материали, позволява на JRL да предложи на своите клиенти най-добрите инструменти в бранша. 

Иновациите са в основата на всичко, което компанията прави като е поела ангажимента да предоставя технологично напреднали продукти, които превъзхождат очакванията на потребителите.

 

 

За бързо развиващата се марка и нейното място на световната сцена

 

Въпреки че JRL е един от по-младите брандове в индустрията, компанията показва невероятен потенциал и растеж, конкурирайки се успешно с доказани гиганти в бранша. Създателите на JRL са твърдо решени да превземат и доминират на световната сцена, предоставяйки иновативни продукти, които се отличават с уникален дизайн и патентовани технологии. 

Освен това, марката предлага сравнително малък, но изключително ефективен асортимент от продукти, което я отличава от конкуренцията.

 

 

 

 

 

Разширяване на продуктовото портфолио и предложения за фризьори

 

Със силно присъствие в света на бръснарството, и по-специално с успешната си серия от машинки и тримери 2020, JRL разширява своето продуктово портфолио и вече предлага разнообразие от сешоари, преси, маши и аксесоари. Тези нови добавки са предназначени не само за бръснари, но и за фризьори, което допълнително разширява приложението на продуктите JRL.

 

 

Изключително представителство и гаранция за качество

 

Ние от HAIRCUT сме горди да бъдем първият официален вносител и единствен ексклузивен представител на JRL в България. 

Предупреждаваме нашите клиенти, че продуктите на JRL, закупени извън нашия e-shop и дистрибуторска мрежа, могат да бъдат подложени на нерегламентиран паралелен внос. 

За да гарантираме автентичността и качеството на продуктите, всеки електроуред на JRL има уникален сериен номер. Препоръчваме да се уверите, че този номер е вписан в гаранционната карта, която получавате при покупка. Ако серийният номер на Вашия продукт не присъства в нашата база данни като регламентиран внос за България, не можем да гарантираме неговия произход или да предоставим гаранционен сервиз като оторизиран представител.

 

 

Обещаваме да Ви предоставим най-доброто от JRL, а Вие не забравяйте да ни тагвате във Вашите публикации с визии, създадени с JRL от Haircut!

Имаме удоволствието да обявим пристигането на престижния италиански фризьорски бранд GammaPiù при Haircut! Станете свидетели на един вълнуващ нов свят от професионални инструменти заедно с нас, защото сме новият официален вносител и партньор на GammaPiù в България.

прочети още

Разгледайте с нас любимите ни моменти от Арена на Красотата 2023, където нашия екип Haircut блесна с участието си за пета поредна година. Интересни моменти от събитието, включително епичното състезание Barber Battle Bulgaria, и повече за нашите нови продукти и партньорства.

прочети още
SEO от MySEO.bg