Cтил и качество: глобалният бранд GammaPiù е в България с нас!

4 ноември 2023
Cтил и качество: глобалният бранд GammaPiù е в България с нас!
Имаме удоволствието да обявим пристигането на престижния италиански фризьорски бранд GammaPiù при Haircut! Станете свидетели на един вълнуващ нов свят от професионални инструменти заедно с екипа на Haircut - новият официален вносител и партньор на GammaPiù  в България. 
 
Марката вече е активно и официално представена на нашия пазар, но ние бяхме избрани заради опита ни и силната бизнес концепция, която представяме по отношение на предлагането и продажбата на професионални инструменти. Вече предлагаме висококачествените продукти от линията GammaPiù Barberhood и премиум моделите на сериите сешоари XCELL и Aria, а в следващите месеци ще разширим асортимента си с бестселъри от други продуктови категории на бранда.
 
 

История и произход

 

GammaPiù е създадена през далечната 1988 година от четирима млади предприемачи - Ермес, Валтер, Фернандо и Масимо. Те започнали своя път с ограничени ресурси, но със силна воля да създадат нещо уникално и иновативно. 

От самото начало, качеството било техен приоритет, като се стремели да предоставят на фризьорите професионални продукти, които да донесат реални ползи и добавена стойност. От производството на само 5000 сешоара в един модел през първата година, днес GammaPiù е глобален лидер в сферата на професионалните електрически уреди за фризьори и бръснари.

                                   

       

Продукти и иновации

 

С офиси и производствени мощности основно в Северна Италия, GammaPiù доставя своите иновативни продукти в над 100 страни по света. Въпреки че компанията произвежда над 700 000 професионални електрически уреда годишно, тя продължава да бъде във фокуса на иновациите, предлагайки все по-добри и по-умни инструменти. Брандът се е доказал като световен лидер и trendsetter в индустрията чрез своите продуктови бестселъри и ексклузивни колаборации със съвременни икони като Josh Lamonaca.

 

GammaPiù в България с Haircut

 

Като официален дистрибутор на GammaPiù в България, ние предоставяме на нашите клиенти достъп до продукти с гарантиран произход, конкурентни цени и пълен ангажимент за гаранционно и следпродажбено обслужване. 

Нашата мисия е да предоставим на българските професионалисти най-висококачествените и иновативни инструменти, които ще помогнат за тяхното развитие и успех в индустрията.

 

Заключение

 

GammaPiù е тук с нас, за да промени начина, по който виждаме и използваме професионалните фризьорски инструменти. С италианския си стил, иновации и несравнимо качество, те са готови да завладеят още по-категорично българския пазар и да предоставят на професионалистите инструменти, които наистина правят разлика. 

Присъединете се към революцията на стил и качество с GammaPiù!


В края на 2023-та година отбелязахме две години от началото на нашето сътрудничество с Arlen.bg, водещия български онлайн магазин за премиум грижа за коса.

прочети още

Празниците наближават, а с тях и любимата на всички паника в търсене на ИДЕАЛНИЯ подарък. Е, ние от Haircut сме тук, за да Ви помогнем!

прочети още

През уикенда на 25-и и 26-и ноември град Русе се превърна в център на красотата, като домакин на едно от най-мащабните събития в бранша - Weekend Academy Русе 2023, организирано от Christian of Roma.

прочети още

Въпреки че JRL е един от по-младите брандове в индустрията, компанията показва невероятен потенциал и растеж, конкурирайки се успешно с доказани гиганти в бранша. Създателите на JRL са твърдо решени да превземат и доминират на световната сцена, предоставяйки иновативни продукти, които се отличават с уникален дизайн и патентовани технологии. Ние от HAIRCUT сме горди да бъдем първият официален вносител и единствен ексклузивен представител на JRL в България.

прочети още

Разгледайте с нас любимите ни моменти от Арена на Красотата 2023, където нашия екип Haircut блесна с участието си за пета поредна година. Интересни моменти от събитието, включително епичното състезание Barber Battle Bulgaria, и повече за нашите нови продукти и партньорства.

прочети още
SEO от MySEO.bg