Партньорството между Haircut.bg и Arlen.bg: Отпразнувайки две години успех

12 януари 2024
Партньорството между Haircut.bg и Arlen.bg: Отпразнувайки две години успех

 

 

В края на 2023-та отбелязахме две години от началото на нашето сътрудничество с Arlen.bg, водещия български онлайн магазин за луксозна козметика за коса.

Нашият път заедно е изпълнен с иновации, качество и преданост към красотата, затова се радваме да споделим този момент с вас.

 

 

 

 

 

 

 

Разгледайте предложенията на Арлен

 

Нашите клиенти могат да разгледат уникалните предложения на Арлен в техния уебсайт на www.arlen.bg, в категориите четки за коса, преси, маши и сешоари. Там ще откриете висококачествени продукти, които допълват нашата страст към перфектната грижа за косата.

 

 

Обновление на визията на Арлен

 

През изминалата година Арлен освежиха визията на своя физически магазин в София, разположен на ул. Дойран 23. Обновлението е повече от просто промяна в интериора - то е символ на амбицията за развитие и иновации.

В магазина си, Арлен се гордее с внушителния каталог от над 2000 продукта от световни марки козметика, сред които се открояват и избрани уреди и аксесоари от каталога на Haircut.bg.

 

 

 

 

 

Десет Години Арлен

 

2023 година е особено значима за Арлен, тъй като те отпразнуваха своята десета годишнина. Това е важен момент, който отразява тяхната стабилност и постоянство в индустрията.

Ние в Haircut BG се радваме, че сме част от тяхната най-нова история и с нетърпение очакваме да продължим нашето партньорство в следващото им десетилетие.

 

 

 

 

Бъдещето

 

Поглеждайки напред, ние сме въодушевени от възможностите, които ни предлага партньорството ни с Арлен. Заедно се стремим да предложим на нашите клиенти не само продукти от най-висок клас, но и едно изключително потребителско изживяване като вярваме, че съвместните ни усилия ще продължат да вдъхновяват и да водят индустрията напред.

Благодарим на Arlen.bg за постоянната подкрепа и се надяваме да продължим заедно общия път към иновациите и красотата.

 

 

Екипът на Haircut


Празниците наближават, а с тях и любимата на всички паника в търсене на ИДЕАЛНИЯ подарък. Е, ние от Haircut сме тук, за да Ви помогнем!

прочети още

През уикенда на 25-и и 26-и ноември град Русе се превърна в център на красотата, като домакин на едно от най-мащабните събития в бранша - Weekend Academy Русе 2023, организирано от Christian of Roma.

прочети още

Въпреки че JRL е един от по-младите брандове в индустрията, компанията показва невероятен потенциал и растеж, конкурирайки се успешно с доказани гиганти в бранша. Създателите на JRL са твърдо решени да превземат и доминират на световната сцена, предоставяйки иновативни продукти, които се отличават с уникален дизайн и патентовани технологии. Ние от HAIRCUT сме горди да бъдем първият официален вносител и единствен ексклузивен представител на JRL в България.

прочети още

Имаме удоволствието да обявим пристигането на престижния италиански фризьорски бранд GammaPiù при Haircut! Станете свидетели на един вълнуващ нов свят от професионални инструменти заедно с нас, защото сме новият официален вносител и партньор на GammaPiù в България.

прочети още

Разгледайте с нас любимите ни моменти от Арена на Красотата 2023, където нашия екип Haircut блесна с участието си за пета поредна година. Интересни моменти от събитието, включително епичното състезание Barber Battle Bulgaria, и повече за нашите нови продукти и партньорства.

прочети още
SEO от MySEO.bg