Продуктът е успешно добавен в количката
129,00 лв.

ARTERO ZIG ZAG ADVANCED - ПРОФЕСИОНАЛНА ПРЕСА ЗА КОСА С ВЪРТЯЩИ СЕ ПЛОЧИ

  • Марка: ARTERO
  • Кат. номер: M628

ZigZag Advanced надгражда смело добре познатата преса за обем Zenit ZigZag и служи за създаване на къдрав african curl ефект по цялата коса, или просто за да придаде обем от корена. Използваме думата "смело", защото цялостното решение, което пресата предлага, е точно такова - от дизайна до начина на приложение, ZigZag Advanced е иновативна и подобна на никоя друга преса, която сте изпозвали досега.

Вместо стандартните хоризонтални назъбени плочи, тук ще откриете едно креативно и доста по-малко ефективно решение - плочите на пресата са под формата на продълговати зъбчати колела, които се въртят в две посоки и се нагряват до впечатляващите 230°С, а интегрираният заключващ механизъм ги затваря в перфектна хватка. Тези две системи, в комбинация с вградените от всяка страна едри гребени, Ви позволяват да създавате къдрици като прекарвате пресата по цялата дължина на косата - от корена до върха на косъма - разресвайки я по пътя!

Въпреки нестандартната си форма, плочите запазват висотехнологичните си спецификации - керамика с турмалиново покритие плюс генериране на отрицателни йони и инфрачервена топлина, което намалява статичното електричество, фриз ефекта и увреждането на косъма
.
При включване на пресата се задейства LED индикатор, който започва да мига в червено след достигане на максималната температура от 230°C.

Характеристики:
- Ергономичен и авангарден дизайн с удобен захват
- Въртящи се керамични плочи с покритие от турмалин
- Максимална работна температура: 230°С
- LED индикатор за температурата
- Механизъм за заключване на позицията при затворена преса
- Автоматично изключване след 60мин.
- Кабел с въртяща се на 360° глава

Проектирана в Испания, произведена в Китай.


Цена:
Продуктовата цена важи за фризьорски салони и професионалисти.


Пазарувайте уверено: Ние от HAIRCUT.BG сме специализирани в продажбата на инструменти за фризьори и бръснари.
Всички артикули в нашия онлайн портал са внимателно подбрани, като ние сме официален вносител и партньор на всеки един бранд който предлагаме тук. За Вас това означава, че получавате продукт със 100% гарантирани произход и качество, както и че имате осигурен достъп до професионално следпродажбено обслужване и сервиз.
Този продукт се предлага с:
- 12 месеца гаранция за юридически лица и при професионална употреба
- 24 месеца гаранция за физически лица.

Базова цена:129,00 лв.
Моля, изберете:
SEO от MySEO.bg