ARTERO

 

 

ARTERO HAIRTOOLS – МАРКА С ИСТОРИЯ НА ПОВЕЧЕ ОТ
110 ГОДИНИ


Основана през 1909г. в Барселона, Испания, Artero Hairtools има над 110 години опит в производството и дистрибуцията на инструменти и козметика, като е основно специализирана в професионалните инструменти и аксесоари за фризьори и предлага един от най-богатите продуктови каталози сред водещите компании в този бранш.

През първата половина на 20-ти век, Artero започва производството на режещи пособия и точила за ножици. През годините компанията усъвършенства своите умения и разширява своя продуктов каталог, като става все по-разпознаваeмa и по-предпочитана марка както в Испания, така и извън нея.

Днес Artero Hairtools е не само в крак с пазарните условия и динамика, но и активно инвестира в разработването на нови технологии. Фирмата използва висококачествени стомани при направата на фризьорските си ножици и предлага един от най-големите каталози за професионални ножици в Европа, както и най-иновативните и високотехнологични материали при изработката на ножовете за машинки за подстригване. Най-високо качество, ергономичен дизайн, комфорт и лекота при използването – това е модерната концепция, по която Artero проектира и произвежда своите продукти. Голямо внимание се обръща и на естетическите елементи от дизайна – от цвета и формата на продукта, до материалите на опаковката.

Надеждността и качеството на продуктите на Artero Hairtools са отдавна признати в глобален мащаб и потвърждение на това са собствените представителства в локации като Франция, Англия, САЩ и Сингапур, както и широката им партньорска мрежа в над 60 държави.

За да предлага винаги най-доброто, компанията неизменно присъства на най-големите световни форуми в своята индустрия и постоянно усъвършенства своите продукти, адаптирайки ги към променящите се нужди на своите клиенти. 


Artero и Haircut


Брандът Artero даде старт на нашето професионално развитие като електронен портал за висококачествени инструменти и поради това е изключително важен за нас, тъй като беше първото успешно и дългосрочно международно партньорство, което изградихме.
От 2018г. ние сме официален и ексклузивен вносител на Artero Hairtools Spain за България, като Ви предлагаме пълния продуктов каталог с фризьорски и бръснарски инструменти на марката. Продуктите Artero които ще намерите в онлайн и в партньорската ни мрежа са със 100% гарантиран произход, на истински цени и с пълен ангажимент за гаранционно и следпродажбено обслужване.

За Ваше удобство, може да изтеглите актуален каталог на марката в електронен вариант ТУК.

марки
Подреди по
SEO от MySEO.bg