За нас

HAIRCUT - НОВОТО ЛИЦЕ НА ARTERO.BG И РАЗРАСТВАНЕТО НА ЕДИН ДОБРЕ ПОЗНАТ Е-МАГАЗИН ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ 

Добре дошли в обновения ни уебсайт и онлайн магазин!

Водени от желанието да Ви предлагаме най-добрите марки на едно място и да сме Вашият предпочитан партньор когато избирате инструменти, Ви представяме нашия нов бранд - Haircut. Избрахме името си следвайки максимата, че всяко гениално нещо е обикновено, просто и лесно в своята същност. Оттам и Haircut - универсално, еднозначно и разбираемо. Надяваме се, че както визията и стила на бранда, така и силната селекция от елитни марки и продукти ще Ви допаднат.

В Haircut ще намерите четири от водещите производителни на инструменти - Artero Hairtools Spain, GammaPiu Italy, Hikari Corporation Japan и ETI Italy. Имаме още няколко изключително атрактивни международни бранда, които скоро ще можем официално да Ви предложим.
Ще откриете всички необходими инструменти и аксесоари за Вашият салон или бръснарница. Тук Ви очаква и най-голямият каталог от фризьорски ножици в България - повече от 50 линии с общо над 200 вариации и в изключително широк ценови диапазон, като селекцията включва най-ексклузивния японски бранд в света.

Haircut.bg e единственият портал в България, изцяло специализиран за професионални фризьорски и бръснарски инструменти, който обединява и официално Ви предоставя най-добрите глобални марки - с гарантирани произход и качество, на реални цени и с пълен ангажимент за гаранционно и следпродажбено обслужване и не на последно място - индивидуална консултация.КОИ СМЕ НИЕ?

Историята ни започна през 2018г. когато взехме решение да представяме испанския фризьорски бранд Artero Hairtools за България и стартирахме микробизнес в бранш, който почти изцяло не познавахме, заставайки до конкуренти с национални дистрибуторски мрежи и повече от 20 години опит на пазара.

Приложихме нестандартен хибриден бизнес подход, в който се фокусирахме върху създаването на електронен портал с насоченост към професионалистите, а физическата дистрибуция и партньорства акцентираха върху избрани салони и академии в страната. Това ни позволи да отделяме индивидуално внимание на всеки клиент за да предложим правилните продукти, а там където не успеем да задоволим изискванията - да прекараме време в анализ какво е необходимо на професионалиста днес и къде то е достъпно - при нас, при конкуренцията или никъде в страната.

В началото съдадохме малка мрежа от талантливи и активни посланици, партньори и клиенти, благодарение на които опознахме и разбрахме пазара в детайли. Започнахме да участваме редовно в национални професионални форуми, както и да организираме продуктови семинари с някои от най-добрите коафьори и бръснари в страната. Поддържайки един от най-големите single-brand продуктови каталози за професионални инструменти, успяхме да разширим многократно клиентската си мрежа и да привлечем нови партньори, сред които една от най-големите дистрибуторски компании в България.

Като естествено продължение на това, започнахме да сравняваме аспектите на бизнеса ни с подобни малки компании в Западна Европа и Америка, търсейки начини да станем по-добри. Благодарение на изградените вече партньорства, създадохме контакти с най-големите производители на инструменти, притежаващи някои от най-желаните брандове в света и през последната година работихме активно, за да успеем да Ви представим бизнеса си във вида, в който го виждате сега.

Желаем Ви приятно пазаруване!


Искрено Ваши,
Екипът на Haircut

 

 

SEO от MySEO.bg